Meteen naar de inhoud

Coaching

Het leven draait om balans. Balans tussen rationaliteit en gevoel, tussen aandacht investeren in een relatie en aandacht terug krijgen of balans tussen inspanning en ontspanning. Zo zijn er veel situaties denkbaar waarin de balans kan missen. Ook kunnen er soms periodes in het leven zijn waarvan je niet precies weet hoe je daarmee om moet gaan of soms wil je gewoon even jouw verhaal kwijt en heb je direct een luisterend oor nodig. Dit zijn misschien zaken die je niet wilt bespreken met partners, familie of vrienden. Het zijn ook niet direct zaken waarmee je naar een huisarts, psycholoog of psychiater rent. Toch weet je dat het uiten en bespreken de eerste stap is naar een oplossing. Voor dit soort zaken is er ”Mental Massage” van Soulstate massages. Via de  online middelen van de bekende social media, zoals Skype, Whats App, Viber of Messenger gaan we in gesprek om ‘diepere’ ondersteuning te geven of gewoon een luisterend oor te bieden.  Stuur een e-mail en dan plannen we samen eerste afspraak in.

Soorten coaching

Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn en wat ze kosten.

Waarom Mental Massage

Doel van de coaching is om met de klant te kijken welke onderliggende problemen de oorzaak zijn voor blokkades in het lichaam. Door het achterliggende probleem te bepalen en, tijdens de Intuïtieve massage, te herstellen wordt de energiestroom weer herstelt. Klanten leren hun kernkwaliteiten, intuïtie en gevoel optimaal te benutten. Uitgangspunt daarbij is dat iedereen alle antwoorden in zich heeft, maar er vaak onvoldoende gebruik van maakt. In de coaching ligt de focus op het ontdekken van eigenheid en levenskwaliteit, op waarderen en steunen op gevoel en intuïtie. In dit proces van het (her)ontdekken van je eigen antwoorden en kracht is Soulstate massages je tijdelijke gids.

Mental Massage

De ideale situatie bestaat ook voor jou. Samen kijken we wat jouw ideale situatie is, hoe ver je van deze situatie afstaat en hoe de weg terug is naar de de ideale situatie.

15minuten per blok
  • Eerste blok GRATIS
  • Opvolgend meerdere blokken mogelijk
  • 5,00 per blok van 15 minuten
  • Alleen online mogelijk via bekende Social Media
Translate »