Meteen naar de inhoud

Massage in Bedrijf

Vrijwel iedereen is wel bekend met ‘Massage in Bedrijf’. Was dat rond 2000 nog een lacherig iets, in de afgelopen jaren is wel gebleken hoe effectief massages in bedrijven zijn. Er is zelfs wetenschappelijk onderzoek naar gedaan en de werking is bewezen. Soulstate geeft een professionele activatie-massage binnen het bedrijf. Deze duurt ongeveer 20 minuten en wordt door de kleding heen gegeven. Uw medewerkers liggen daarvoor op een speciale tafel die door ons wordt meegenomen. Op deze ergonomische tafel krijgen zij de verkwikkende massage in het bedrijf. De technieken die gebruikt worden zorgen voor een goede doorbloeding en voor het afvoeren van afvalstoffen. Na een ‘Massage in Bedrijf’ voelen medewerkers zich helderder en gaan verfrist weer aan de slag.

Massage in Bedrijf

Lees hieronder welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf en wat ze kosten.

Vitaliteitsmassage

De massage vindt plaats op een massagetafel, in plaats van een massagestoel. Hierdoor kan het hele lichaam beter ontspannen. Tijdens deze activerende massage krijg je snel weer nieuwe energie. Door het lange zitten raken vooral de spieren van de benen vaak vermoeid of raken bloedvaten verstopt. Hierdoor stagneert de aanvoer van verse zuurstof en de afvoer van afvalstoffen. Met als gevolg pijnlijke benen en koude voeten. Door een heerlijke activerende massage aan benen, voeten, nek, rug, schouders of armen en handen komt de bloedsomloop weer opgang. Bij deze massage blijf je gekleed. De massage duurt 20 of 25 minuten. En daarna? Weer lekker energiek aan het werk!

Stoelmassage

Vier op vijf werknemers krijgen te maken met rug- of nekklachten en meer dan de helft van alle werkverzuim wordt veroorzaakt door stress. Er wordt steeds meer wetenschappelijk onderzoek rond massage verricht en telkens stelt men een duidelijke verbetering vast in de geteste parameters. De conclusie is dikwijls dat onze boog niet te lang gespannen mag staan. Uit de nieuwste onderzoeken rond massage, ergonomie en wellness op het werk blijkt een verbetering in bewegingsvrijheid van bijna 30% en een afname van stress en andere klachten van gemiddeld 25%.

Vitaliteitsmassage

Verminderen van stress, preventief voorkomen van burn-out, stimuleren van vitaliteit en gezondheid. Kortom frisse, energieke, alerte en gewaardeerde medewerkers gestimuleerd door betrokken werkgeverschap.

+/-20minuten per medewerker
  • gerichte massage per keer een onderdeel van het lichaam
  • offerte op aanvraag vrijblijvend een persoonlijke kennismaking
  • op locatie bij voorkeur in sportkleding (indien mogelijk)

Stoelmassage

Deblokkeert je spieren, biedt een moment van rust en reflectie. Regelmatige sessies zijn nuttig om musculoskeletale klachten aan te pakken. Werkstress en faalangst nemen af. Men heeft meer energie en kan zich beter concentreren.

+/-20minuten per medewerker
  • gerichte massage op rug, armen en bovenbenen
  • offerte op aanvraag vrijblijvend een persoonlijke kennismaking
  • op locatie bij voorkeur in makkelijke kleding
Translate »