Massages aan-huis

Je hoeft de deur niet meer uit om te kunnen genieten van een heerlijke massage. Bij Soulstate massages kan je namelijk een professionele massage aan huis boeken. Wij nemen alle benodigdheden mee: van massagetafel tot olie, handdoeken en zelfs een rustgevend muziekje op de achtergrond zal er niet aan ontbreken. Alleen maar genieten dus voor jou!

Kijk snel op Massages en zoek de behandeling die het beste bij je past.

Kom je toch liever tot bij ons op locatie voor een welverdiende massage? Je kunt ook boeken voor  het Centrum voor Huid, Gezondheid en Vitaliteit in Zuidlaren.

Wat moet ik hiervoor regelen?

Eigenlijk helemaal niets, want wij brengen alle benodigde materialen mee naar jouw huis: van massagetafel tot olie, handdoeken en zelfs een rustgevend muziekje zal er niet aan ontbreken.

Je hoeft dus niets te voorzien, enkel ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is om onze tafel op te stellen. Eén massagetafel meet 1m x 2m.

Het is ook aangenamer voor jezelf om van een massage te genieten in een verwarmde kamer. In onze massagepraktijk in Zuidlaren zorgen we bijvoorbeeld altijd voor een aangename temperatuur tussen 22 en 24 graden.

Je kan kiezen voor een ontspannende massage of een stevige massage. Daarnaast bieden we ook bindweefsel-, sport en fibromysagge aan. Meer info over onze soorten massages vind je op de respectievelijke pagina’s!
Roelof
Masseur

Welke regio?

Wij komen met onze massages aan huis door heel Groningen en Drenthe. Dus zie je er tegenop om tot bij ons in Zuidlaren te komen of wil je een gezellig avondje thuis niet onderbreken om te ontspannen? Er zijn redenen genoeg om voor een massage aan huis te kiezen, want wat is het heerlijk om na zo’n ontspannen moment gewoon gezellig thuis te zijn! Je kan meteen de douche of je bed in en nagenieten van je massage. Wij regelen echt alles voor jou zodat jij alleen maar hoeft te genieten.